(ВІДЕО) У Краматорську правоохоронці вилучили понад 65 тис. пачок сигарет без акцизних марок

НАЗАД
02 квiтня 2021 11:02

Військовослужбовці оперативно-розшукових підрозділів Краматорського прикордонного загону реалізували оперативну інформацію, пов’язану з незаконним обігом підакцизних товарів в районі проведення Операції об’єднаних сил.

Так, учора спільною міжвідомчою групою у складі прикордонників, представників СБУ та ДФС, а також співробітників батальйону патрульної поліції, в місті Краматорськ було зупинено автомобіль під керуванням громадянина України.

В ході огляду транспортного засобу виявлено 65,5 тисяч пачок цигарок різних виробників без марок акцизного податку.

Виявлені товари та автомобіль вилучено представниками ДФС. Загальна сума оцінки вилученого складає 4,5 мільйона гривень.

За даним фактом до слідчого відділу ДФС України в Донецькій області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ч. 1 ст. 204 Кримінального кодексу України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів». Документування протиправної діяльності здійснюється під процесуальним керівництвом прокуратури Донецької області. Відомості внесено до ЄРДР.

 Коментує прессекретар Краматорського прикордонного загону Ігор Заруднєв.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси