(ВІДЕО) У 2 фурах прикордонники викрили серед вантажу деревного вугілля можливо одну з найбільших партій контрабандних тютюнових виробів

НАЗАД
27 березня 2019 14:01

Співробітники Держприкордонслужби разом з іншими взаємодіючими органами продовжують вживати заходів з недопущення незаконного переміщення через кордон контрабандних товарів.

Велику партію тютюнових виробів, яка може виявитися однією з найбільших, викрили прикордонники Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України разом з представниками митниці ДФС та ВБКОЗ УСБУ в Чернівецькій області. Куриво намагались переправити в Румунію двома фурами «Вольво».

Не допустити контрабандне перевезення через кордон сигарет вдалося в результаті отримання оперативними співробітниками Держприкордонслужби завчасної інформації про можливу протиправну діяльність та спрацювання аналізу ризиків. Адже неодноразово в вантажівках серед певної категорії товарів виявлялися значні партії прихованих тютюнових виробів. Саме тому прикордонники ініціювали проведення поглибленого огляду.

Транспортні засоби перетинали кордон через пункт «Порубне» з різницею в декілька годин. Керували ними громадяни України 1985 та 1974 років народження.

За документами наші співвітчизники везли вугілля з твердолистяних порід деревини.

Однак під час детальної перевірки міжвідомча група вивела транспортні засоби із загального потоку руху і серед вантажів знайшла приховані тютюнові вироби.

На даний момент здійснюється розвантаження транспортних засобів, після чого буде проведено підрахунок і встановлено точну кількість курива та його вартість.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси