(ВІДЕО) Українські прикордонники повернулися з лікування в Іспанії

НАЗАД
24 сiчня 2023 15:16

Протягом майже двох місяців 10 охоронців кордону проходили відновлення у медичних закладах Мадриду та Барселони. Бійці були поранені під час захисту України від російських окупантів.

Організацію лікування, доставку наших бійців до Іспанії та у зворотному напрямку взяв на себе Фонд монастиря Санта-Клара за безпосередньої участі керівниці цієї благодійної установи Сестри Лусії.

Сьогодні іспанська благодійниця разом зі своїми помічниками супроводила в Україну десятьох українських воїнів і доправила ще 4 автомобілі для потреб прикордонного відомства. Серед них дві автівки медичного призначення, один пікап та один мікроавтобус.

Нагадаємо, що завдяки зусиллям Фонду монастиря Санта-Клара, «Асоціації волонтерів CaixaBank» та «Асоціації «Посланці миру» Держприкордонслужба України отримала майже 70 автомобілів, більше 50 з яких – медичного призначення, а також тонни медичних препаратів та обладнання. Організовано лікування та реабілітацію поранених воїнів у медзакладах Іспанії. Крім того, з урахуванням потреб бійців на фронті, нещодавно іспанські благодійники передали 13 генераторів, одяг та взуття.

Безмежно дякуємо іспанському народові, який підтримує українців у боротьбі за свою Незалежність і  Свободу!

Разом – до Перемоги!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси