(ВІДЕО) У порту на Одещині перекрито транспортування понад 250 кг кокаїну

НАЗАД
21 березня 2019 11:05

Канал поставки з країни Південної Америки великої партії кокаїну ліквідували українські правоохоронці у морському порту «Южний».

 

Викриття каналу контрабанди тяжкого наркотику морем відбулося в ході спільно проведених заходів співробітниками оперативних підрозділів Держприкордонслужби, прикордонниками Одеського загону, СБУ, Нацполіції та Одеською митницею ДФС.

Так, у контейнері, що прибув з Еквадору до морського порту «Южний» з вантажем «банани», виявлено 220 брикетів з речовиною білого кольору.

За результатами проведення експрес-аналізу встановлено, що в брикетах знаходився особливо небезпечний наркотичний засіб «кокаїн» загальною вагою 257 кг.

До слідчого відділу УСБУ в Одеській області направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого за ст.305 КК України (Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів). 

Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин кримінального правопорушення та притягнення до відповідальності осіб, причетних до незаконної діяльності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси