(ВІДЕО) У поромному пункті пропуску «Орлівка» під напівпричепом вантажівки виявили двох змерзлих палестинців

НАЗАД
26 сiчня 2022 12:11

Двох геть виснажених іноземців, що заховалися під напівпричепом вантажівки, виявили сьогодні прикордонники Ізмаїльського загону в поромному пункті пропуску «Орлівка».

Викрити нелегальних мігрантів охоронцям кордону допомогла чотирилапа помічниця. Іноземці паспортів не мали, однак повідомили, що є громадянами Палестини.

Враховуючи те, що температура повітря становила 7 градусів нижче від нуля, а порушники кордону мандрували на осях напівпричепа, вони вкрай змерзли і не могли рухатися. Прикордонники надали їм первинну медичну допомогу, напоїли гарячим чаєм та нагодували. 

Наразі встановлюються особи правопорушників, після чого їх буде притягнуто до адміністративної відповідальності за ч.2 ст. 204-1 «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України» та в порядку реадмісії передано румунській стороні. Чи є в діях водія,  громадянина Туреччини, ознаки злочину, передбаченого ст.322 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України», з’ясує подальша перевірка обставин правопорушення.  

 

Коментує офіцер відділу прикордонної служби «Рені» Андрій Кудряченко

 

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси