(ВІДЕО) У Херсоні прикордонники та СБУ ліквідували канал контрабанди амфетаміну та прекурсорів

НАЗАД
14 серпня 2019 11:26

Співробітники Держприкордонслужби спільно з СБУ продовжують активні заходи з протидії наркотичного бізнесу на ділянках відповідальності.

Так, прикордонні оперативні підрозділи Азово-Чорноморського регіонального управління спільно зі співробітниками слідчого відділу СБУ в Херсонський області, за підтримки відділу спеціальних дій «Дозор» ДПСУ, під процесуальним керівництвом прокуратури Херсонської області затримали  осіб, які здійснювали виготовлення наркотиків безпосередньо в Херсоні.

Правоохоронці встановили, що прекурсори надходили до ділків із-за кордону, після чого у спеціально обладнаній лабораторії вони виготовляли кінцевий продукт – амфетамін, який надалі планували переміщувати закордон.

Відповідно до ухвали суду, правоохоронці провели низку обшуків у осіб, які причетні до наркотичного бізнесу.

Як результат, на місцях прикордонники та СБУ за силової підтримки «Дозору» виявили готовий до вживання амфетамін, більше 150 грамів прекурсорів, майже 5 літрів хімічної рідини, а також спеціальні засоби та обладнання для виготовлення наркотиків із залишками такої діяльності.

На цей час проведено необхідні експертизи, які дали позитивний результат, оголошено підозру одному із фігурантів справи за ст. 305 та 309 КК України, а матеріали слідства передані до суду.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси