(ВІДЕО) У «Борисполі» трирічну заборону отримала російська танцівниця, яка незаконно відвідувала Крим

НАЗАД
12 лютого 2021 13:19

Співробітники Державної прикордонної служби України продовжують встановлювати осіб, які в порушення українського законодавства незаконно відвідують тимчасово окуповані території України.

Сьогодні в аеропорту «Бориспіль» виявили чергову порушницю, громадянку Російської Федерації. Під час контролю прикордонники Окремого контрольно-пропускного пункту з’ясували, що на півострові жінка перебувала кілька років тому.

Охоронці кордону звернули увагу на іноземку, оскільки відносно неї була попередня інформація від інших правоохоронних органів щодо можливої незаконної подорожі в Крим.

У ході встановлення всіх обставин стало відомо, що росіянка 1967 року народження потрапила в Сімферополь літаком з Москви влітку 2018 року. В окупованому Росією Криму вона брала участь в гала-концерті, є танцівницею та хореографом.

Через порушення прикордонники заборонили їй в’їзд в Україну терміном 3 роки.

Нагадаємо, що підставою для заборони в’їзду в Україну іноземцям та особам без громадянства, відповідно до Закону України «Про правовий статус іноземців та осіб без громадянства», є порушення ними встановленого законодавством України порядку в’їзду на тимчасово окуповану територію України чи виїзду з неї або спроба потрапити на ці території поза контрольними пунктами в’їзду-виїзду.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси