(ВІДЕО) Телеграм-бот для вступників до Національної академії Держприкордонслужби!

НАЗАД
04 липня 2022 18:32

Рухаємось в ногу з технологіями і максимально спрощуємо формальності під час вступної кампанії до Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького.

Цікавить кар’єра офіцера-прикордонника, вирішили випробувати себе під час вступних випробувань до прикордонного вишу та навчатись в академії, але досі не розібрались з усіма особливостями вступної кампанії 2022 року, чи просто звикли черпати інформацію через месенджери? – підключайте телеграм-бот «ВСТУП НАДПСУ» за посиланням @vstup_nadpsu_bot.

Головним завданням нашого помічника є спрощення доступу абітурієнтів до необхідної інформації під час вступу та оперативне доведення необхідних відомостей до вступників у зручний спосіб та без очікувань в приймальній комісії, яке в умовах війни в країні може становити загрозу для громадян. Крім того, усі хто вже відвідав підрозділ комплектування Держприкордонслужби та сформував навчальну справу, або надіслав документи електронною поштою – зможуть в зручний для себе час зайти в свій особистий кабінет та отримати доступ до поетапного супроводу всіх вступних випробувань, рекомендацій, сповіщень, доведення результатів тощо.

Отож, що може наш бот?

Перш за все – він ваш помічник на весь період вступу. У боті є ряд загальнодоступних вкладок, у яких ви можете отримати інформацію про порядок вступу за схемами «Курсант» та «Студент», зокрема щодо особливостей конкурсних пропозицій, етапів вступу, порядку дій вступників, спеціальних умов та ін.

Також у боті реалізовано форму зворотного зв’язку, через яку вступники можуть завжди задати питання приймальній комісії і отримати необхідну консультацію.

І, головне, після надходження навчальної справи до підрозділу комплектування, абітурієнт отримує доступ до особистого кабінету. Надіславши боту свій номер телефону вступник зможе отримувати персональну інформацію про проходження всіх етапів вступу. Зокрема у кабінеті буде доступна інформація про результат проходження медичного огляду, про вашу оцінку з психологічного тесту, чи оцінку з перевірки фізичної підготовки. Також на кожному з етапів відбору вступникам будуть доступні додаткові підказки, зокрема перелік необхідних документів, які потрібно мати з собою для участі у різних випробуваннях, місце проведення випробування чи загальний графік проходження заходів відбору.

За підсумком всіх випробувань вступник отримає повідомлення з рішенням приймальної комісії та вітанням у разі рекомендування до зарахування. Також стане доступною інформація про подальші дії майбутнього курсанта (студента).

Бот розроблений Кафедрою телекомунікаційних та інформаційних систем Національної академії, зокрема курсантами, які ще рік тому самі проходили етапи вступних випробувань за спеціальністю 172 «Телекомунікація та радіотехніка». Вже скоро очікуйте на відео-інструкцію для користування ботом.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси