(ВІДЕО) Спецпризначенці «ДОЗОР» Держприкордонслужби та бійці «SWAT» провели спільний тренінг в США

НАЗАД
18 липня 2019 11:03

Державна прикордонна служба України продовжує активну співпрацю з Посольством Сполучених Штатів Америки, зокрема, у сфері підготовки спецпризначенців.

Бійці «ДОЗОР» Держприкордонслужби, «КОРД» та «ТОР» Національної поліції, за сприяння відділу з правоохоронних питань (INL) Посольства США в Україні, протягом липня цього року відвідали США та взяли участь у тренінгу, який проводили у Х’юстоні співробітники «SWAT» Департаменту поліції США.

Під час тренінгу учасники відпрацьовували тактику звільнення заручників за різноманітних обставин, зокрема, порядок дій під час штурму транспортних засобів та приміщень, проведення різних видів брічингу, а також координацію роботи з командним центром та снайперськими групами.

Одним з місць відпрацювання різноманітних сценаріїв під час проведення тренінгу була 15-поверхівка з автопарковкою, яку місцева влада надала американським правоохоронцям саме для проведення таких тренувань.

Також українські правоохоронці мали змогу ознайомитися з особливостями службової діяльності іноземних колег, різноманітними тактичними прийомами застосування вогнепальної зброї та спеціальних засобів, новітніми зразками тактичного спорядження спецпідрозділів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси