(ВІДЕО) Шуби, капці, медпрепарати – далекобійник втратив вантажівку, у якій віз через кордону у сховках вартісний крам

НАЗАД
23 листопада 2021 13:52

На українському кордоні вилучили вантажівку російської реєстрації, в якій водій - громадянин Молдови, ховав незадекларований товар.

Спробу незаконного переміщення через кордон хутряних виробів, брендового взуття та медпрепаратів викрили прикордонники з митниками на Чернігівщині. На підставі оцінки ризиків прикордонники ініціювали поглиблений огляд вантажівки, яка їхала з РФ через пункт пропуску «Сеньківка». У транспортному засобі оглядова група виявила кілька сховків.

Щоб вилучити частину прихованого товару, довелося частково демонтувати обшивку кабіни. Зокрема, в технічних порожнинах бокових стінок кабіни, а також у сумці з брудним одягом та пакетах з особистими речами оглядова група виявила 7 жіночих хутряних шуб та 10 пар взуття. Крім цього, прикордонники з митниками знайшли 52 пачки з медичними препаратами. Частина препаратів були приховані під панеллю приладів та декоративною обшивкою салону, а решта – на дні холодильника, в пакеті під продуктами.

Водій-далекобійник спершу запевняв, що не везе нічого зайвого. Але після викриття 31-річний громадянин Молдови зізнався, що перевезти товар контрабандою його попросив знайомий, який пообіцяв за це винагороду. Проте ця спроба заробітку обернулася значними збитками. Знайдений товар та вантажівку, в якій його ховали, вилучено представниками митниці.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси