(ВІДЕО) «ШКВАЛ» - 6 РОКІВ НА ВАРТІ

НАЗАД
09 червня 2021 15:10

Головним завданням ШКВАЛу - є охорона державного кордону України.

Відбиття збройних конфліктів на кордоні, боротьба з  диверсійно-розвідувальними групами, терористичними проявами, провокаціями з боку незаконних збройних формувань, протидія контрабанді, усі найскладніші завдання – справа прикордонної комендатури швидкого реагування - ШКВАлу.

ШКВАЛ - це своєрідний прикордонний спецназ, який призначений для виконання спеціальних завдань. Головним його завданням - є охорона державного кордону України.

Підрозділ був створений з початком бойових дій на сході країни та готовий до виконання завдань як з охорони державного кордону, так і в зоні проведення Операції об’єднаних сил.

У складі комендатури є підрозділи артилерії, протиповітряної оборони, мінометні та протитанкові підрозділи, які можуть знищувати повітряні сили противника, артилерію, броньовану техніку та надавати підтримку іншим підрозділам у разі незаконного вторгнення.

Для надійного захисту кордону бійці ШКВАЛу постійно вдосконалюють бойову підготовку та завжди готові до виконання найскладніших завдань.

Зазначимо, що прикордонну комендатуру швидкого реагування створено відповідно до наказу Адміністрації Державної прикордонної служби України в червні 2015 року на базі Кінологічного навчального центру.

Тож, уже 6 років прикордонний спецпідрозділ ШКВАЛ на варті державних рубежів.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси