(ВІДЕО) Продовжується евакуація українців із Польщі поїздами

НАЗАД
20 березня 2020 17:44

Як вже повідомлялося, на кордоні з Польщею, співробітники Держприкордонслужби з представниками санітарно-карантинного підрозділу організовано зустрічають евакуаційні поїзди.

Наразі із польського Перемишля в Україну вже прибуло чотири таких потяги. Загалом ними повернулося більше 2400 громадян України.  

Відразу по прибуттю у вагони поїздів піднялися прикордонники та представники санітарно-карантинного підрозділу. Пасажирам виміряли температуру, в усіх прибулих вона була в межах норми, скарг на самопочуття не надходило. Також було проведено опитування про стан здоров’я, усім роздали пам’ятки. Кожен із пасажирів підписав добровільну згоду на проведення протиепідемічних та профілактичних заходів.

 Зазначимо, що  сьогодні очікується прибуття ще одного потяга  із Перемишля. Крім того, ще два таких рейси для евакуації наших співвітчизників заплановано на завтра.

Нагадаємо, евакуацію із Польщі українців було організовано спільними скоординованими зусиллями Міністерства інфраструктури, Міністерства закордонних справ та Укрзалізниці.  

Додамо, що відповідно до рішення Уряду України, пункти пропуску тимчасово закриті для міжнародного пасажирського залізничного, повітряного та автобусного сполучення. Однак державні органи організовують спецрейси, яким із-за кордону повертаються українці, а до своїх країн іноземці. Такі рейси вже активно здійснюються літаками, а відсьогодні і поїздами.  

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси