(ВІДЕО) Прикордонники взяли участь у викритті міжрегіональної злочинної організації

НАЗАД
12 серпня 2019 10:52

Співробітники Держприкордонслужби спільно з іншими правоохоронними органами продовжують активні заходи з протидії злочинної діяльності на ділянках відповідальності.

У рамках викриття діяльності міжрегіональної злочинної організації,  прикордонні оперативні підрозділи спільно зі співробітниками відділу «К» СБУ, Нацполіції, під процесуальним керівництвом прокуратури АР Крим та із залученням спецпідрозділів ДПСУ ТА СБУ припинили схему по вимаганню коштів з громадян.

Правоохоронці встановили, що група громадян, за попередньою домовленістю, шляхом погроз фізичної розправи, пошкодженням чи знищенням транспортних засобів вимагають грошові кошти з водіїв транспортних засобів, які здійснюють підприємницьку діяльність.

Правоохоронці із залученням спецпідрозділів ДПСУ ТА СБУ здійснили санкціоновані судом низку обшуків за місцями проживання фігурантів справи.

За результатами обшуків правоохоронці виявили та вилучили термінали мобільного зв’язку, сім карти, т. з. «чорну бухгалтерію», грошові кошти здобуті злочинним шляхом, інші речі та документи, що мають значення для досудового розслідування.

На цей час продовжуються слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси