(ВІДЕО) Прикордонники отримали нові автомобілі в рамках міжнародної допомоги проекту «ПРАВО поліція» під егідою UNOPS

НАЗАД
13 травня 2022 12:23

Європейський Союз продовжує розширювати спроможності МВС України та підтримувати нашу країну під час війни.

Так, вчора, 12 травня, в рамках міжнародної допомоги за підтримки Управління Організації Об’єднаних Націй з обслуговування проектів (ЮНОПС), міжнародні партнери передали прикордонникам 4 нові автомобілі.

«Ми зробили багато великих кроків назустріч і розбудову верховенства права, на розбудову стабільної розвинутої поліцейської, прикордонної місій в Україні. Ми вдячні Європейським партнерам за те, що вони переглянули пріоритети нашого співробітництва і адаптувались під загрози», - зазначила заступниця міністра внутрішніх справ Мері Акопян.

Також Мері Акопян наголосила, що наразі Україна конче потребує різного роду автомобільної техніки у зв’язку із значними втратами її як на тимчасово окупованих територіях, так і безпосередньо на ділянках проведення активних бойових дій по всій території України.

«Сьогодні величезна потреба у нас в такому транспорті як авто для проходження на складних ділянках, професійна рятувальна техніка, техніка для розмінування та багато інших викликів», - відзначила Мері.

Джані Вольпін, кевірник Офісу ЮНОПС в Україні висловив свою підтримку. «Будьте певні, що ми продовжуватимемо допомагати вам та робитимемо все можливе, закуповуватимемо все необхідне у цей надзвичайно складний час викликів через російську агресію», - наголосив Джані.

В свою чергу начальник Чернівецького прикордонного загону Геннадій Кравчук запевнив міжнародних партнерів, що усі передані автівки будуть використані за призначенням. «Дуже вдячні Вам за підтримку, яку ви надаєте Державній прикордонній службі. Можу запевнити вас, що дана допомога надійде за призначенням. Основна маса транспортних засобів буде використовуватись в зоні проведення бойових дій», - сказав Геннадій Кравчук.

Загалом в рамках зазначеного проекту Україна отримала 85 автівок для виконання завдань Національною поліцією, Державною прикордонною службою та Міністерством внутрішніх справ загалом.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси