(ВІДЕО) Посол Латвійської Республіки в Україні Юріс Пойканс ознайомився зі службою прикордонників у КПВВ на адмінмежі з ТОТ АР Крим

НАЗАД
15 сiчня 2021 09:08

На адмінмежі з ТОТ АР Крим Юріс Пойканс побував учора у супроводі Постійного Представника Президента України в АР Крим Антона Кориневича.

У КПВВ «Каланчак» та «Чаплинка» виконуючий обов’язки начальника Херсонського прикордоннго загону підполковник Владислав Кобиляков  ознайомив Надзвичайного та Повноважного Посла Латвійської Республіки в Україні з порядком функціонування КПВВ, умовами пропуску громадян через адмінмежу та особливістю роботи прикордонників під час карантину.

Обговорюючи питання безпекової складової, Владислав Кобиляков запевнив, що Державна прикордонна служба України ефективно охороняє адмінмежу з тимчасово окупованим Кримом, постійно впроваджує інновації в захисті від злочинної діяльності та зовнішньої агресії.

Юріс Пойканс високо оцінив  роботу прикордонників та в свою чергу зазначив, що Латвійська Республіка всіляко підтримує територіальну цілісність України та засуджує зухвалу окупацію Криму Російською Федерацією.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси