(ВІДЕО) Побачивши правоохоронців, жителі прикордоння почали «фаєр-шоу»

НАЗАД
08 жовтня 2021 15:02

У Чернівецькій області мешканці прикордоння влаштували на приватній території величезне багаття. Найімовірніше – палили докази протиправної діяльності.

Реалізовуючи оперативну інформацію прикордонники Чернівецького загону вийшли на ймовірне місце накопичення сигарет для подальшого незаконного переміщення в Румунію. Це місце виявилося на території приватного обійстя мешканця Вижницького району, куди правоохоронці можуть попасти лише маючи відповідну санкцію уповноважених органів.

Коли біля паркану з’явилися бійці загону «ДОЗОР» та комендатури швидкого реагування, на приватній території почалася незвична метушня. Група осіб розвела там багаття, в яке з господарських приміщень зносили ящики. Спалення координував чоловік, який час від часу підливав у багаття рідину, судячи з вигуків з-за паркану – бензин. Особи на території подвір’я також діставали з ящиків та кидали у вогонь предмети, схожі на блоки сигарет. «Палимо дзиґарі», - коментував процес один з паліїв, який у той час розмовляв з кимось по телефону.

 

Коментує Сергій Бровко – прессекретар Чернівецького прикордонного загону

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси