(ВІДЕО) Пліч-о-пліч з чотирилапим другом на захист державних рубежів

НАЗАД
29 сiчня 2022 12:20

В мороз і в спеку, вдень і вночі – кінологи та їх чотирилапі напарники завжди готові охороняти державні рубежі. Кінологія – не просто професія, це справжнє покликання

Так, кінологія стала покликанням для 70 юнаків, які восени призвалися до лав Держприкордонслужби та вирішили продовжити подальшу службу пліч-о-пліч з вірним чотирилапим другом. Ці юнаки обрали для себе почесну та відповідальну справу – охороняти державний кордон.

Протягом трьох місяців на базі Кінологічного навчального центру новоспечені прикордонники опановуватимуть спеціальність кінолога за напрямом підготовки – розшукові собаки прикордонної служби. Чотирилапих охоронців вчать йти по сліду та сміливо затримувати порушників, адже такі собаки – незамінні помічники прикордонників.

Кінолог в парі з собакою – це одна команда, єдиний тандем, які розуміють один одного без слів. Тож в ході навчання значну увагу приділяють вивченню основних команд та навичок слухняності.

По завершенні навчання юнаки в парі з вірними та відданими чотирилапими помічниками продовжать службу на кордоні. Вони обрали професію за покликом серця і тепер у них є не лише надійний помічник у службі, а й справжній друг, який ніколи їх не підведе

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси