(ВІДЕО) «Нове обличчя кордону» розбиває стереотипи

НАЗАД
11 липня 2019 14:51

Так, радикальні зміни потребують чимало часу. Але сучасна амбітна молодь не чекатиме, нові умови для вступу на військову службу їй потрібні вже сьогодні.

Прикладом свіжого погляду у завтрашній день є проєкт «Нове обличчя кордону». Вже понад двох років Державна прикордонна служба України успішно втілює його у життя. 

«Звичайно, набір на військову службу за контрактом проводився і раніше, ще до цього проєкту. Але саме «Новому обличчю кордону» вдалося уникнути стереотипних, формальних, кадрових, гендерних, інформаційних обмежень щодо зарахування на військову службу за контрактом», - розповідає начальник групи з добору окремого регіонального центру комплектування з місцем дислокації місто Львів полковник Андрій Лущик.

Варто зазначити, що впродовж останніх двох років, відповідно до нових підходів, тільки на західній ділянці кордону були укомплектовані відділи «Краківець», «Львів-аеропорт», «Рава-Руська», «Пархоменкове» та «Шегині». І Андрій Лущик додав, що ці підрозділи є найкращими в Львівській та Волинській областях. Вони виконують представницьку функцію, по них подорожуючі судять про те яка є Україна і хто охороняє її кордони.

Отже, якщо ви молоді та амбітні, якщо ви маєте бажання випробувати себе у новій якості, та згодом поповнити лави прикордонного відомства України, не зволікайте. Наразі з 1 липня в Держприкодонслужбі триває черговий набір на військову службу в рамках проєкту «Нове обличчя кордону». До 26 липня можна подати на розгляд необхідні документи.

Для ознайомлення з правилами та умовами прийому переходьте за посиланням: https://newface.dpsu.gov.ua/ .

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси