(ВІДЕО) Нічна афера контрабандистів на західному кордоні зазнала краху

НАЗАД
05 серпня 2020 09:02

Пачкарів зупиняли пострілами.

Прикордонники продовжують надійно охороняти держрубежі та протидіяти злочинним угрупованням, які не полишають спроб займатися протиправною діяльністю на кордоні.

Зокрема учора, реалізуючи інформацію оперативних співробітників Мукачівського загону, військовослужбовці відділу «Ділове» виявили групу контрабандистів.

Неподалік кордону наряд побачив мікроавтобус – водій та пасажири, що знаходилися в транспортному засобі, із наближенням правоохоронців – вдалися до втечі. Під час переслідування зловмисників, прикордонники здійснили попереджувальні постріли, зброя таки зупинила двох втікачів.

У транспортному засобі прикордонники виявили 13,5 ящиків курива. Усього пачкарі планували перемістити до країн ЄС 6,7 тис. пачок сигарет.

Для проведення фільтраційних заходів та складання протоколів про адмінправопорушення контрабандистів доставили до прикордонного підрозділу.

Крім того, про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.204 ККУ «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів» до компетентних органів  направлені повідомлення. 

Тютюнові вироби та транспортний засіб передано співробітникам ДФС.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси