(ВІДЕО) Невдала оборудка. Громадянин Білорусі намагався організувати переміщення сигарет через кордон

НАЗАД
20 лютого 2020 11:24

Громадянина Білорусі, який намагався організувати незаконне переміщення сигарет через кордон шляхом підкупу українських прикордонників, викрили на українсько-білоруському кордоні.

Білоруса затримано міжвідомчою групою у складі співробітників внутрішньої та власної безпеки по Луцькому прикордонному загону спільно зі співробітниками Нацполіції в Рівненській області, за процесуального керівництва Сарненської місцевої прокуратури та із залученням підрозділу «ДОЗОР»,  в рамках кримінального провадження за ч.3 ст.369 ККУ,  внесеного до ЄРДР.

Громадянин сусідньої країни намагався надати частину із обіцяних 7500 гривень прикордоннику у пункті пропуску «Городище» за сприяння у незаконному переміщенні сигарет з території Білорусі на територію України. Іншу частину громадянин РБ обіцяв надати після реалізації тютюнових виробів.

За результатами перевірки транспортного засобу марки «Форд», яким він їхав в Україну, під обшивкою салону виявлено 2160 пачок тютюнових виробів виробництва РБ без акцизних марок.

Крім того, в рамках вказаного кримінального провадження проведено санкціоновані обшуки в місцях можливого накопичення незаконно переміщених через кордон підакцизних товарів у прикордонні Рівненської області, де також виявлено сигарети білоруського виробництва без акцизних марок.

Іноземця затримано у порядку ст.208 КПК України.

Тривають перевірочні заходи.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси