(ВІДЕО) На узбережжі Азовського моря проведено спільні тактичні навчання по відбиттю та стримуванню агресії з моря

НАЗАД
26 вересня 2018 10:02

На виконання розпорядження командувача Об’єднаних сил щодо підтримання високого рівня бойової підготовки підрозділів, зі складу Об’єднаних сил, на узбережжі Азовського моря проведено спільні тактичні навчання по відбиттю та стримуванню агресії з моря.

У ході навчань екіпажі бронеавтомобілів Держприкордонслужби та танкові підрозділи Збройних сил України, що спільно діють у складі Об’єднаних сил, вдосконалили питання взаємодії під час виконання завдань щодо оборони узбережжя та знищення надводних цілей і морського десанту противника.

Під час навчальної стрільби, як вдень так і вночі, снайперські групи закріпили навички дій в різних умовах обстановки,  кулеметники підвищили точність стрільби в русі та із укріплень, а водії броньованих «Хамвеїв» удосконалили майстерність керування під час руху в колонні, розгортанні в бойовий порядок та виконання оборонних маневрів на узбережжі.

Особливу увагу на навчаннях було приділено питанням тактичної медицини, а саме наданню домедичної допомоги на полі бою та евакуації поранених з під вогню противника.

Спільні навчання з відбиття можливої агресії з моря з підтриманням належної взаємодії між підрозділами Об’єднаних сил триватимуть й надалі. 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси