(ВІДЕО) На кордоні в українця вилучили мікроавтобус через прихований бурштин

НАЗАД
07 квiтня 2021 08:44

Співробітники Держприкордонслужби продовжують реалізовувати системний комплекс заходів з протидії незаконному переміщенню через державний кордон України контрабандного каміння бурштину.

Учора в пункті пропуску «Шегині», що на українсько-польському кордоні, за інформацією оперативних співробітників Держприкордонслужби, прикордонники Львівського загону спільно з митниками зупинили для перевірки автомобіль марки «Фольксваген». Під час огляду правоохоронці виявили 3,2 кілограми каміння бурштину. Необроблене каміння різного розміру перевозив 30-річний громадянин України приховавши в конструктивних особливостях свого автомобіля, а саме  - під обшивкою передніх дверцят.

Автомобіль та бурштин вилучено. Сума оцінки буде встановлена після проведення експертизи. До Нацполіції направлено повідомлення за ознаками ст. 204-1  ККУ «Незаконне видобування, збут, придбання, передача, пересилання, перевезення, переробка бурштину». Наразі щодо правопорушника тривають заходи перевірки та притягнення до відповідальності.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси