(ВІДЕО) На Закарпатті затримали автомобіль з чотирма українцями, які перевозили десятьох бангладешців

НАЗАД
22 листопада 2021 17:04

Транспортний засіб правоохоронці зупинили на околиці села Великі Лази Ужгородського району Закарпатської області.

Спробу незаконного переправлення групи незаконних мігрантів через державний кордон припинили сьогодні, у результаті реалізації оперативної інформації, співробітники Управління оперативно-розшукової діяльності Західного регіонального управління Держприкордонслужби спільно з оперативниками Чопського і Мукачівського загонів.

Також заходи проводилися у взаємодії з відділом по боротьбі з транскордонною злочинністю Західного регіонального управління за силової підтримки спецпідрозділу «ДОЗОР» ДПСУ та із залученням Управління патрульної поліції в Закарпатській області.

У зупиненому транспортному засобі марки «Volkswagen» виявили чотирьох громадян України та десятьох іноземців без документів, попередньо вихідців з Бангладеш, які мали намір потрапити до країн ЄС за пособництва наших співвітчизників.

Наразі тривають оперативні заходи. У діях іноземців вбачаються ознаки правопорушення, передбаченого ч.2 ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України», а в діях наших співвітчизників - ч.2 ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».

Коментар: прессекретарка Чопського прикордонного загону Олена Трачук.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси