(ВІДЕО) На Волині викрили контрабандистів, які використовували БПЛА для переміщення сигарет через кордон

НАЗАД
25 листопада 2022 11:01

Злочинну групу, яка займалася незаконним переміщенням сигарет до Польщі, викрили оперативники Волинського прикордонного загону на Ковельщині.

Зловмисники переправляли тютюнові вироби через «зелену» ділянку кордону, в тому числі й за допомогою дронів і саморобних літальних апаратів та вдало конспірувалися.

Понад три місяці тривала оперативна розробка. В результаті, завдяки спільним злагодженим та професійним діям, правоохоронці виявили правопорушників.

Днями військовослужбовці головного оперативно-розшукового відділу   прикордонного загону спільно зі слідчими поліції ГУНП у Волинській області, за процесуального керівництва Волинської обласної прокуратури, в рамках кримінального провадження за ч.1 ст.199 та ч.1 ст.204 КК України, провели санкціоновані обшуки у фігурантів справи.

В результаті проведених заходів правоохоронці виявили та вилучили: безпілотні літальні апарати та комплектуючі до них, 2400 пачок безакцизних цигарок, тепловізор, радіостанції, мобільні телефони, ноутбуки, зброю та набої, 2 згортки з порошкоподібною речовиною білого кольору, ймовірно наркотичною, грошові кошти, а також інші речові докази, які вказують на протиправну діяльність громадян.

Слідчі дії тривають.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси