(ВІДЕО) На Волині перекрито канал незаконної міграції. Затримано організатора.

НАЗАД
27 червня 2020 12:13

Учора, 26 червня, в результаті проведення активних оперативно-розшукових заходів, поблизу с. Римачі Любомльського району, із залученням прикордонників спецпідрозділу «Дозор», затримано організатора каналу незаконної міграції.

Провідника нелегалів заскочили на гарячому – під час спроби доставки в прикордоння та подальшого незаконного переправлення до Польщі двох громадян Шрі-Ланки.

Заходи проводились у рамках кримінального провадження за ч.3 ст. 332 ККУ, розпочатого за матеріалами оперативно-розшукових підрозділів Луцького прикордонного загону у взаємодії із співробітниками ВБЗТЛ та слідчих підрозділів Нацполіції області, під процесуальним керівництвом прокуратури Волинської області.

Наразі фігуранта справи у відповідності до ст. 208 КПКУ затримано, він очікує на оголошення підозри у вчиненні злочину та обрання запобіжного заходу.

З метою встановлення всього кола причетних осіб та повної ліквідації каналу незаконної міграції тривають подальші оперативно-розшукові заходи та відповідні слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси