(ВІДЕО) На Волині ліквідовано канал незаконної реалізації підакцизних товарів

НАЗАД
12 листопада 2020 11:46

В результаті проведених обшуків виявлено та вилучено 84 ящика тютюнових виробів (42 000 пачок) різних марок.

В рамках проведення скоординованих заходів з протидії незаконному обігу та реалізації підакцизних товарів на території Волинської області, оперативниками Луцького прикордонного загону Держприкордонслужби України, в тісній взаємодії з співробітниками Слідчого управління ГУ Державної фіскальної служби у м. Києві та співробітниками Управління СБ України у Волинській області та Патрульної поліції із залученням відділу прикордонної служби типу «С» Луцького прикордонного загону, за процесуального керівництва Офісу Генерального прокурора, в межах  Луцького районну було припинено функціонування каналу незаконної реалізації контрафактної тютюнової продукції та цигарок білоруського виробництва.

Загалом за результатами проведених слідчих та розшукових дій в рамках кримінального провадження за статтями 205-1, 209, 212, та 366 Кримінального кодексу України, спільною міжвідомчою групою було проведено низку обшуків в складських приміщеннях причетних до вказаної протиправної діяльності осіб.

В результаті проведених обшуків виявлено та вилучено 84 ящики тютюнових виробів (42 000 пачок) різних марок, транспортний засіб, яким здійснювалась доставка контрафактної продукції та інші речові докази. Наразі тривають подальші заходи в рамках супроводу кримінального провадження.

 

Коментує співробітник оперативно-розшукового підрозділу Луцького прикордонного загону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси