(ВІДЕО) На Сумщині прикордонники спільно з поліцейськими затримали 5 в’єтнамців, росіянина та українця

НАЗАД
03 квiтня 2018 16:58

Прикордонники Сумського загону спільно з оперативними співробітниками Держприкордонслужби та представниками Національної поліції затримали групу незаконних мігрантів та українця, який їх перевозив.

Днями прикордонники Сумського загону спільно з оперативними співробітниками Держприкордонслужби та представниками Національної поліції затримали групу незаконних мігрантів та українця, який їх перевозив.

Під час реалізації отриманої від оперативників Держприкордонслужби інформації про можливе переправлення через кордон з території Росії в Україну групи незаконних мігрантів, прикордонний патруль від мобільного підрозділу безпосередньо на лінії держрубежу в районі н.п. Попівка, що у Великописарівському районі, виявив ознаки порушення кордону групою осіб на вхід в Україну.

Негайно організувавши пошукові заходи, спільна міжвідомча група на околиці н.п. Пожня зупинила автомобіль марки «Mercedes-Benz» польської реєстрації під керуванням громадянина України. Крім нього в салоні транспортного засобу  знаходилися 5 осіб азійської зовнішності – усі громадяни В’єтнаму, та 1 громадянин Росії.

Наразі затримані особи доставлені до прикордонного підрозділу для проведення фільтраційних заходів та з’ясування усіх обставин незаконного перетинання державного кордону України. До Національної поліції направлене повідомлення про вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ст. 332 (незаконне переправлення осіб через державний кордон України).

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси