(ВІДЕО) На Сумщині прикордонники припинили дві спроби незаконного переміщення товарів з РФ

НАЗАД
12 серпня 2019 13:44

Тривають заходи щодо встановлення осіб, причетних до здійснення протиправної діяльності. В подальшому товар буде передано співробітникам ДФС.

Сьогодні вночі, в рамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Кордон-2019», прикордонники Сумського загону, реалізовуючи отриману від оперативно-розшукових підрозділів інформацію, припинили дві спроби незаконного переміщення через кордон товарів народного споживання.

Так, в районі населеного пункту Славгород Краснопільського району прикордонний наряд виявив транспортний засіб «УАЗ». Він знаходився неподалік кордону. Під час його огляду було знайдено 172 ящики з косметикою виробництва РФ.

Вже незабаром, поблизу населеного пункту Грабовське, інший прикордонний наряд виявив на березі озера 14 мішків з автозапчастинами, також виробництва РФ. Їх правопорушники незаконно перемістили через кордон на територію України використовуючи надувний гумовий човен. 

Наразі тривають заходи щодо встановлення осіб, причетних до здійснення протиправної діяльності. В подальшому товар буде передано співробітникам ДФС.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси