(ВІДЕО) На Одещині знову виявили підакцизну контрабанду й контрафакт

НАЗАД
13 лютого 2020 14:27

Держприкордонслужба у взаємодії з іншими правоохоронними органами продовжує ефективні заходи з протидії незаконному переміщенню, виробництву та розповсюдженню підакцизної продукції в контрольованих прикордонних районах.

В Одеській області прикордонники Південного регіонального управління спільно зі співробітниками Головного управління по боротьбі з корупцією та організованою злочинністю СБУ під процесуальним керівництвом прокуратури області та силової підтримки спецпідрозділу Білгород-Дністровського прикордонного загону провели комплексні слідчі заходи у 8 приватних домоволодіннях в населених пунктах Роздільнянського району.

 Під час обшуку правоохоронці виявили місця зберігання контрабандної та контрафактної підакцизної продукції.  Всього виявили 15 тисяч пачок сигарет різних марок як у пачках з акцизними марками, так і без марок, а також з маркуванням мережі магазинів безмитної торгівлі. Крім того, правоохоронці виявили 256 л контрафактних алкогольних виробів.

Наразі тривають слідчі дії. Підакцизна продукція вилучена встановленим порядком працівниками прокуратури Одеської області.

Нагадаємо, днями в Овідіопольському районі Одеської області виявили підпільний цех виробництва сурогатного алкоголю з потужностями на десятки тонн.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси