(ВІДЕО) На Одещині прикордонники завадили вивозу до Туреччини 5,6 кілограмів виробів з «сонячного каміння» та 1700 пачок стікерів для куріння

НАЗАД
22 грудня 2018 09:53

В пункті пропуску «Чорноморський рибний порт» прикордонники Одеського загону спільно з оперативниками Південного регіонального управління ДПСУ та УСБУ в Одеській області і ДФС завадили спробі незаконно переправити через кордон прихованих товарів.

Сьогодні вночі під час заходів прикордонно-митного контролю вантажівки, яка прямувала на один із теплоходів до Туреччини, викрили контрабандні стікери для куріння, які використовуються в електронних сигаретах, та вироби з бурштину.

Спільна оглядова група виявила сховок в транспортному засобі турецької реєстрації. В салоні під обшивкою знаходилися 5.6 кг виробів з бурштину, а саме майже 700 одиниць бусів та браслетів, а також 1700 пачок стікерів для куріння.

Незаконно вивезти товари, приховавши в конструктивних особливостях, намагався водій, громадянин Туреччини.

Наразі вантажівку затримано. Виявлений бурштин та стікери для куріння вилучено. Сума оцінки вантажівки та стікерів для куріння становить близько 620 тисяч гривень. Вироби з бурштину відправлені на експертизу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси