(ВІДЕО) На Київщині прикордонники затримали киргиза, який вистрибнув з потяга, щоб не проходити контроль

НАЗАД
12 грудня 2019 12:44

Співробітники оперативно-розшукового підрозділу Окремого контрольно-пропускного пункту «Київ» розшукали та затримали громадянина Киргизстану, який днями вистрибнув з потяга «Мінськ-Київ», щоб уникнути процедури прикордонного контролю.

Три дні тому чоловік 1977 року народження прямував потягом з Білорусі в Україну. Оскільки пасажири вказаного потяга проходять процедуру прикордонного контролю на залізничній станції «Київ-пасажирський», іноземець вирішив не чекати прибуття до залізничного вокзалу і на ходу вистрибнув з вагона на під’їзді до Києва. Відсутність одного з пасажирів прикордонники виявили під час заходів контролю та перевірки списку пасажирів потяга. Провідник повідомив, що іноземець, можливо, втік через неробочий тамбур між вагонами.

Прикордонники по даному факту одразу сповістили компетентні правоохоронні органи та розпочали пошук втікача.

В результаті вжитих заходів прикордонникам вдалося знайти втікача у м. Переяславі Київської області. Чоловік навмисне вистрибнув з потяга, адже знав, що в'їзд в Україну йому вже був заборонений терміном на 5 років. Наразі громадянина Киргизстану притягнуто до відповідальності. За вчинене правопорушення йому доведеться відповідати у суді.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси