(ВІДЕО) Майже половина строковиків призову «Осінь-2019» залишилися охороняти морські рубежі

НАЗАД
07 квiтня 2021 15:29

У лавах Державної прикордонної служби триває перший етап звільнення в запас строковиків призову «Осінь-2019».

Військовослужбовці з честю виконали покладені на них завдання з охорони державних рубежів  та стали прикладом для своїх товаришів під час проходження служби в прикордонних підрозділах.

В Одеському загоні Морської охорони строкову службу цього призову відслужили майже 40 військовослужбовців. На добру згадку змужнілі хлопці забирають враження, досвід, вміння бути єдиною командою, мудрість і витримку справжніх моряків. За сумлінну службу від командування загону вручені грамоти, підготовлені листи-подяки батькам, що виховали гідних дітей - захисників Батьківщини.

Варто зазначити, що молоде поповнення цього призову відрізнялися особливим запалом та завзятістю до морської справи, і аж 17 моряків-строковиків, а це майже половина, що прибули в Одеський загін Морської охорони, залишились разом вже з рідними для них екіпажами, підписавши контракт на проходження військової служби в ДПСУ.

 Цікавим є той факт, що переважна більшість хлопців, уродженці Черкаської області. В цивільному житті вони із морем пов’язували лише відпочинок. А віднині забезпечення надійного захисту морських кордонів України стане для них професією.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси