(ВІДЕО) Контрафактні цигарки близько на пів мільйона гривень затримали правоохоронці на Волині

НАЗАД
12 жовтня 2019 12:44

Оперативними співробітниками Північного регіонального управління Держприкордонслужби продовжуються активні заходи щодо протидії контрабандній діяльності на державному кордоні.

Так, нещодавно, у ході реалізації інформації щодо можливої доставки в населені пункти прикордоння Волинської області контрафактних тютюнових виробів, незаконно виготовлених на території України, які в подальшому мали переміщатися до Польщі, офіцерами оперативних підрозділів спільно з працівниками патрульної поліції області в місті Ковель був зупинений автомобіль Фольксваген української реєстрації, яким керував наш співвітчизник.

Під час візуального огляду встановлено, що у багажному відділенні транспортуються тютюнові вироби, але водій відкрити автомобіль для перевірки відмовився.

Учора під процесуальним керівництвом Ковельської місцевої прокуратури на підставі ухвали судді Ковельського міськрайонного суду, спільною міжвідомчою групою, до якої, окрім оперативних співробітників, увійшли представники патрульної поліції та прокуратури із залученням військовослужбовців мобільного підрозділу Луцького загону, було проведено обшук зазначеного автомобіля. В результаті проведених слідчих дій виявлено та вилучено 40 ящиків сигарет, а саме – 20 тисяч пачок контрафактних цигарок. Попередня сума оцінки склала близько пів мільйона гривень.

Наразі триває досудове розслідування.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси