(ВІДЕО) «Інститут гендерних програм» запустив додаток для протидії сексуальному насиллю

НАЗАД
04 грудня 2021 12:41

Команда Інституту гендерних програм у співпраці з Veteranius запустили додаток, покликаний спростити надання допомогти постраждалим від сексуального насилля та домагань у збройних формуваннях України.

Громадська організація «Інститут гендерних програм» продовжує роботу над всеукраїнською адвокаційною кампанією «Невидимий Батальйон 3.0» про попередження сексуальних домагань у військовій сфері в Україні.

Завершено розробку «Додатку для протидії сексуальному насиллю», покликаного полегшити процес отримання допомоги для постраждалих від сексуальних домагань. Додаток має форму чат-боту та наразі доступний на сайті «Невидимого батальйону» https://invisiblebattalion.org/ .

Меню діалогу відкривається автоматично при першому відвідуванні сайту. Надалі розгорнути чат-бот можна, натиснувши на знак оклику в правому нижньому куті екрана. Використовуючи чат-бот, військовослужбовці та військовослужбовиці абсолютно анонімно зможуть отримати інформаційну, психологічну та юридичну допомогу у випадках вчинення сексуальних домагань.

Інформаційне відео про можливості чат-боту за лінком https://youtu.be/yY-bxWyjFC0 . На даний момент чат-бот запущено у базовій версії. Він містить можливості отримання допомоги для постраждалих (термінової та відтермінованої), інформацію для тих, хто став свідками вчинення сексуальних домагань та для тих, хто має бажання розібратися в цій темі.

Попри те, що основна аудиторія додатку – це військові, скористатися ним може будь-хто, кому необхідна підтримка, юридична, психологічна чи інформаційна допомога.

Якщо ви постраждали, стали свідком сексуальних домагань, дискримінації чи бажаєте більше дізнатись про проблематику – скористайтеся цим чат-ботом!

Як користуватися Додатком для протидії сексуальному насиллю?

Дивіться анімаційний ролик та ознайомтеся з інструкцією!

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси