(ВІДЕО) Денис Монастирський вручив нагороди з нагоди Дня захисників і захисниць України

НАЗАД
13 жовтня 2021 14:44

Сьогодні Міністр МВС Денис Монастирський вручив нагороди працівникам системи МВС з нагоди Дня захисників і захисниць України.

«Сьогодні МВС об’єднує в собі всі сили, які забезпечують безпеку нашої держави – Нацполіцію, Нацгвардію, ДСНС, Держприкордонслужбу, Державну міграційну службу. Без наших об’єднаних зусиль, без нашого об’єднаного міністерства, безпека держави не можлива», - зазначив очільник МВС.

На початку заходу присутні хвилиною мовчання вшанували тих, хто боровся за суверенітет та незалежність України і віддав своє життя на благо нашої держави.

За зразкове виконання службового обов’язку, значний особистий внесок у справі захисту прав і свобод громадян, особливі заслуги у зміцненні обороноздатності Української Держави, виявлені при цьому мужність та героїзм, вагомі трудові досягнення та з нагоди Дня захисників та захисниць України нагрудні знаки «За відзнаку в службі» отримали інспектор відділу прикордонної служби «Рівне» майстер-сержант Юрій Бойко та помічник начальника відділу прикордонної служби «Золочів» старший лейтенант Валентин Половніков.

Інспектор прикордонної служби відділу «Веселе» майстер-сержант Олександр Карєлкін нагороджений медаллю «Захиснику Вітчизни».

Крім того, четверо полковників Держприкордонслужби отримали нагородну зброю. Серед них – начальник управління зв’язку та інформаційних систем Адміністрації Держприкордонслужби Микола Лущик, начальник авіаційного управління Адміністрації Держприкордонслужби Олег Шокодько, перший заступник начальника Східного регіонального управління – начальник штабу Олександр Птиця та начальник Луганського прикордонного загону Юрій Петрів.

«Я вітаю вас з прийдешнім святом – Днем захисників і захисниць України. Це свято український народ відзначає століттями. Саме це свято пов’язує нас з славними часами козацтва, з часом захисту нашої православної віри. Адже завтра й День українського козацтва, й День захисників і захисниць України і День Покрови Пресвятої Богородиці. Як ми знаємо, День Покрови це і є те свято, яке символізує захист, оберіг держави від зовнішніх і внутрішніх напастей. Сьогодні тут присутні ті, хто найкраще проявили себе протягом цього року», - сказав Денис Монастирський.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси