(ВІДЕО) Бійці ДОЗОРу відточували снайпінг в міських умовах

НАЗАД
27 сiчня 2022 14:10

Державна прикордонна служба України має достатню озброєність, високу бойову підготовку та патріотизм для надійного захисту кордону.

Одним із пріоритетних напрямків підготовки в загоні спеціального призначення ДОЗОР є стрілецька підготовка, що досягається постійними тренінгами із залученням провідних фахівців України та з-за кордону.   

Днями на Харківщині за участі інструкторів спортивного стрілецького клубу «Альфа-Браво» пройшов курс стрільби зі снайперських гвинтівок сучасних зразків в умовах міської забудови. Цей курс максимально адаптований до викликів сьогодення та призначений для снайперів та марксменів підрозділів спеціального призначення СБУ, Держприкордонслужби, УДО, ЗСУ та поліції.

«Важливо підтримувати свої навички та готовність до дій. Такі курси сприяють нашій підготовці… Немає двох однакових курсів за однією темою. Щоразу пізнаєш щось нове для себе», - зазначив учасник курсу.

Варто додати, що снайперські гвинтівки H-S Precision Pro Series 2000 HTR та UAR10, які застосовувалися під час тренінгу, повністю відповідають стандартам НАТО.    

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси