(ВІДЕО)Прикордонники та податківці виявили у Миколаєві сигарет на 12 мільйонів гривень

НАЗАД
02 листопада 2018 12:25

Прикордонники спільно з працівниками податкової міліції Миколаївщини проводять активні заходи щодо протидії незаконному обігу підакцизних товарів на території України.

Так, оперативні підрозділи Азово-Чорноморського регіонального управління та податкової міліції отримали інформацію про протиправні умисні дії, пов’язані з незаконним зберіганням, збутом та перевезенням підакцизних товарів, а саме - сигарет, на території Миколаївської області.

За даним фактом, в рамках кримінального провадження, спільна група у складі прикордонників та податківців, під процесуальним керівництвом прокуратури, провела санкціоновані обшуки в місцях можливого зберігання незаконних товарів.

Як результат, під час обшуків правоохоронці виявили 457 тисяч пачок сигарет іноземного виробництва різних марок, які надходили на Миколаївщину поза митним контролем. Згодом підакцизні товари направлялись на реалізацію через розгалужену роздрібну мережу Миколаївської області.

Виявлений товар вилучено, продовжуються слідчі дії. В діях правопорушників вбачаються ознаки кримінальних правопорушень, передбачених статтею 199 КК України «Виготовлення, зберігання, придбання, перевезення, пересилання, ввезення в Україну з метою використання при продаж товарів, збуту або збут підроблених грошей, державних цінних паперів, білетів державної лотереї, марок акцизного податку чи голографічних захисних елементів» та статтею 204 КК України «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів».

Сума оцінки виявленого товару складає близько 12 мільйонів гривень.

 

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси