(ВІДЕО) «Захід-2023»: на Буковині прикордонники затримали 5-х військовозобов’язаних осіб та перевізника

НАЗАД
16 травня 2023 16:24

Минулої ночі, у рамках проведення спільної спеціальної прикордонної операції «Захід-2023», прикордонники Чернівецького загону затримали групу порушників кордону разом з перевізником.

В ході реалізації оперативної інформації прикордонний наряд відділу прикордонної служби «Красноїльськ» за силової підтримки спеціального підрозділу «ДОЗОР» виявили серед лісового масиву 5-х невідомих осіб. Група чоловіків прямувала до українсько-румунського кордону гірськими стежками.

Затримані виявилися чоловіками призовного віку, з документами, які зізналися у намірі незаконно перетнути кордон. Двоє з них – мешканці Івано-Франківської області, решта з Харківської, Хмельницької та Чернівецької областей.

Також в ході пошукових дій був затриманий мешканець Сторожинецької громади Чернівецької області, який підвіз порушників кордону до державного рубежу на власному легковому автомобілі.

Затриманих правопорушників доставлено до прикордонного підрозділу та притягнено до відповідальності за ст.204-1 КУпАП «Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України».

Стосовно перевізника до Нацполіції направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, передбаченого ст.332 ККУ.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси