(ВІДЕО) В районі ООС завадили спробі перевезення з тимчасово окупованої території ліків вартістю майже 240 тисяч гривень

НАЗАД
10 серпня 2018 15:59

Зараз ліки вилучено. Представниками ДФС складено протокол про адміністративне правопорушення ч.1 ст. 204-3 КУпАП.

У КПВВ «Новотроїцьке», що в районі проведення операції Об'єднаних сил, прибув автомобіль «Volkswagen» під керуванням 37-річного громадянина України.

Чоловік прямував з тимчасово окупованої території України з Донецька в напрямку Волновахи. Під час огляду його автомобіля прикордонники разом з представниками ДФС та Служби безпеки України зі складу Об'єднаних сил, виявили серед речей лікарські засоби у флаконах.

 У ході подальшого поглибленого огляду в коробках з-під взуття та дитячого конструктора виявлено велику кількість ампул з гормональними препаратами та кровозамінниками. Всього правоохоронці нарахували 3180 ампул та флаконів, виробництва Московського ендокринного заводу. Вартість лікарських препаратів сягає майже 240 тисяч гривень.

Пояснювати походження незвичного «багажу» чоловік відмовився.  І так як лікарські засоби є дорогими, а доходи громадян на ТОТУ низькі, очевидно, він хотів підзаробити, реалізувавши їх на вільний від окупанта території України.

Зараз ліки вилучено. Представниками ДФС складено протокол про адміністративне правопорушення ч.1 ст. 204-3 КУпАП.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси