(ВІДЕО) В портах на Одещині прикордонники виявили канабіс та пневматичну гвинтівку

НАЗАД
24 червня 2020 15:27

Учора в пункті пропуску «Одеський морський торговельний порт» службовий пес вкотре продемонстрував свою професійність та знайшов наркотики в американських «битках».

Прикордонник-кінолог разом зі службовою вівчаркою проводили огляд автомобілів після розстафірування контейнеру зі Сполучених Штатів Америки. Цього разу увагу прикордонного наряду привернули два авто - «Volkswagen” та «Dodge». В результаті огляду у цих машинах було знайдено 75 грамів висушеного канабісу, очевидно, залишеного попередніми власниками транспортних засобів. Наразі знайдена речовина вилучена співробітниками  митниці.

А в міжнародному пункті пропуску «Чорноморський морський порт» прикордонники спільно з митниками виявили у вантажівці пневматичну гвинтівку. Під час процедур прикордонно-митного контролю автівки, яка прибула теплоходом з Туреччини, її направили на сканування системою «Рапіскан». І, як виявилось, не дарма, адже за результатами сканування в кабіні водія-громадянина України, в обшивці за спальним місцем, виявлено пневматичну гвинтівку марки «Hatsan». Гвинтівку вилучено, а українця притягнено до відповідальності за ст. 472 Митного кодексу України.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси