(ВІДЕО) Українець намагався незаконно виїхати вантажівкою до РФ

НАЗАД
09 березня 2021 12:05

Учора в міжнародному пункті пропуску для автомобільного сполучення «Юнаківка» прикордонники Сумського прикордонного загону виявили у громадянина України підроблені свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу та причепу.

Так, у пункт пропуску, на виїзд до РФ, прибув вантажний автомобіль марки «DAF», під керуванням нашого співвітчизника. Під час перевірки документів у прикордонників виникли сумніви щодо дійсності наданих водієм реєстраційних документів на автомобіль та причіп, тому було здійснено поглиблену перевірку. 

За результатами вивчення документів було встановлено, що свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу та причепу містять ознаки повної підробки.

Під час спілкування з правоохоронцями чоловік зізнався, що використовує підроблені документи, в яких зазначено відомості про збільшену масу транспортного засобу і причепу та надав дійсні реєстраційні документи на автомобіль та причіп.

Наразі про виявлення ознак кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст. 358 (підроблення документів, печаток, штампів та бланків, збут чи використання підроблених документів, печаток, штампів) КК України, прикордонники повідомили компетентні органи. Тривають слідчі дії.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси