(ВІДЕО) У Словаччину пробиралося двоє громадян Грузії – попалися прикордонникам

НАЗАД
02 лютого 2022 15:19

Сьогодні вранці прикордонники Чопського загону затримали двох громадян Грузії, які мали намір лісом пробратися з України у Словаччину.

Правопорушників виявив військовослужбовець відділення інспекторів прикордонної служби «Гута», який саме їхав з місця проживання у підрозділ. Прямуючи на службу, прикордонник помітив на околиці села Гута двох підозрілих незнайомців, які рухалися в бік держрубежу через снігові замети. У вказане військовослужбовцем місце одразу ж вислали групу реагування. Доки не прибув наряд, інспектор вів спостереження за рухом невідомих та скеровував колег.

Правопорушників затримали за кілометр від кордону. Чоловіки мали при собі паспортні документи громадян Грузії. Обидва визнали, що мали намір незаконно перетнути кордон зі Словаччиною, а кінцевою точкою їхнього маршруту мала стати Франція.

Затриманих доправили у пункт тимчасового тримання Чопського прикордонного загону.  Після встановлення усіх обставин правопорушення, їх притягнуть до відповідальності за спробу незаконного перетину державного кордону.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси