(ВІДЕО) У навчальному центрі Держприкордонслужби триває фінальний етап турніру ім. Василя Полякова

НАЗАД
16 липня 2021 16:30

Спецпризначенці з України, Литви та Латвії проходять військову естафету.

Естафета включає в себе шість етапів, що складаються з фізичних навантажень, відпрацювання вправ стрільб, елементів тактичної медицини та тактико-спеціальної підготовки, а також завдання на швидкість прийняття рішення, логічне та математичне мислення. Всі етапи військовослужбовці мають пройти в складі групи. Група не може переходити до наступного етапу, якщо хоча б один з учасників не закінчив виконання попереднього.

Ось такі непрості задання і вимоги до учасників змагань, але ж учасники – спецпризначенці, і вони дійсно демонструють неабияку витривалість, адже температура повітря іноді сягає + 40 °C, силу, кмітливість та злагодженість дій у колективах. Боротьба цікава. Дивіться у відео.

Нагадаємо, у міжнародних змаганнях, організованих Держприкордонслужбою, беруть участь 19 команди з трьох країн. Серед учасників представники спецпідрозділів Нацполіції України «КОРД» і «ТОР», Служби безпеки України «Альфа», Служби зовнішньої розвідки, а також підрозділів спецпризначення Литовської та Латвійської республік. Прикордонне відомство України представляють команди загону «ДОЗОР», комендатур швидкого реагування та відділів типу «С».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси