(ВІДЕО) У Луганському загоні зі складу ООС розпочалися заходи із сезонного обслуговування озброєння та техніки

НАЗАД
25 вересня 2020 15:08

Підтримання озброєння та техніки в постійній готовності до застосування – не тільки запорука надійної охорони державного рубежу, а й збереження життя та здоров’я.

Саме під час бойових дій у східних областях України військова техніка неодноразова ставала надійним щитом від збройної агресії противника та захищала не тільки військовослужбовців від ворожої кулі окупанта, а й оберігала мирне населення України, допомагаючи в евакуації з районів ведення активних бойових дій. Тому заходам із переведення озброєння та техніки на режим експлуатації в осінньо-зимовий період військовослужбовці Луганського прикордонного загону, що виконують завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил, приділяють особливу увагу.

Попереду щоденна експлуатація техніки в умовах низьких температур. Тому водії повинні переконатися у справності всіх вузлів та механізмів. Цикл робіт із сезонного обслуговування стартував з середини вересня та триватиме аж до листопада поточного року. На території військових містечок та в парках створені спеціальні пости, де проводяться відновлювальні та профілактичні роботи.

Щоденно, після завершення робіт, уся техніка та озброєння, що підлягала обслуговуванню,  приводиться у боєздатний стан та повинна бути готовою до виконання завдань за призначенням.

Перевірку проходить і водійський склад загону. Під час занять перевіряються знання Правил дорожнього руху та експлуатації. Увагу приділяють також і питанням керування транспортними засобами в складних погодних умов.

Варто зазначити, що Державна прикордонна служба має достатню озброєність для забезпечення надійного захисту державних рубежів.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси