(ВІДЕО) У КПВВ «Новотроїцьке» прикордонники виявили шахтне обладнання на майже 1,3 мільйона гривень

НАЗАД
02 листопада 2018 11:48

На виконання розпорядження командувача Об'єднаних сил про посилення боротьби з незаконним переміщенням товарів військовослужбовці Держприкордонслужби активно протидіють таким правопорушенням.

Так, реалізуючи інформацію оперативних підрозділів Донецько-Луганського управління Держприкордонслужби прикордонники Донецького загону, зі складу операції Об’єднаних сил, у КПВВ «Новотроїцьке»  зупинили для перевірки автомобіль «ГАЗ», за кермом якого їхав 28-річний громадянин  України. Автомобіль прибув на в’їзд з ТОТУ та прямував у напрямку Маріуполя.

Під час проведення спільного огляду прикордонники та працівники ДФС  виявили у транспортному засобі шахтне обладнання.  

Представниками ДФСУ складено протокол про адмінправопорушення за ч.1 ст. 204-3 (Порушення порядку переміщення товарів до району або з району проведення антитерористичної операції), сума оцінки склала близько 1 300 000 грн.

Крім того встановлено, що дане обладнання належить одній з шахт м. Донецьк, яку поступово розкрадають. Провіз же обладнання громадянин через блокпост бойовиків, сплативши їм певну суму.  

Чоловік помилково сподівався повторити незаконну оборудку перетину лінії розмежування і на КПВВ «Новотроїцьке», однак тут перетнути контрольний пункт за хабар не вийшло. В подальшому українець планував розпродати обладнання. Наразі рішення щодо правомірності його дій буде приймати суд.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси