(ВІДЕО) Сподіваємося, що це останнє Різдво на війні…

НАЗАД
18 сiчня 2022 10:55

На Донеччину до бійців, які виконують завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил, завітав патріотичний різдвяний вертеп зі Львова.

Для виступу вертепу у головному терміналі аеропорту Маріуполя облаштували глядацьку залу, до якої запросили також прикордонників Донецького загону. Волонтерська театральна група створила святкову атмосферу та дозволила військовим поринути у світ казкового Різдвяного дива, на мить забути, що поблизу війна.

«Ми всі волонтери зі Львівщини, які в силу своїх переконань допомагаємо армії. Тут науковці,  журналісти, колишні військові, які воювали, підприємці. З вертепом ми їздимо в район проведення АТО/ООС кожного року, від першого Різдва, коли почалася війна. Сценарій незмінний, міняються лише учасники. Ми дуже сподіваємося, що це останнє Різдво на війні. Намагаємося підтримати наших хлопців, які дають нам можливість там вдома святкувати мирне Різдво і підтримати їх тут, привезти з дому частинку тепла і різдвяних гостинців. Ми будемо це робити до переможного кінця», - розповідає Ксенія Клим – виконавиця ролі пастушка, заступниця директора Музею Гідності, що у Львові.

Тепла атмосфера, душевне тепло, веселі пісні та колядки, кумедні герої не залишили байдужим нікого. Патріотичний вертеп, який прибув із заходу на схід, підняв настрій бійців і ще раз довів, що Україна єдина і боронити її готові не лише ті, хто сьогодні знаходяться в шанцях на передовій…

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси