(ВІДЕО) Шість пакунків з наркотиками українець віз до РФ

НАЗАД
19 грудня 2020 13:16

Учора прикордонники Харківського загону спільно зі співробітниками митниці припинили спробу незаконного переміщення через кордон речовини, ймовірно, наркотичної.

Так, в пункт пропуску «Гоптівка» прибув громадянин України, 1978 року народження. Він прямував до Росії на автомобілі «Рено» як пасажир.

Під час огляду транспортного засобу відбулось спрацювання службового собаки прикордонників, який натренований на пошук наркотичних речовин. Чотирилапий прикордонник вказав на валізу нашого співвітчизника. Оглянувши її вміст правоохоронці виявили шість брикетів з речовиною сіро-зеленого кольору рослинного походження, зовні схожою на наркотичну.

Крім того, чотирилапий помічник прикордонників зреагував й на кишеню чоловіка, виявилося, що в ній теж знаходився пакунок. Але той був пустим. Можливо українець у згортку теж зберігав заборонену речовину.

Наразі виявлену «травичку», загальна вага якої склала майже 400 грамів, передано для експертизи.

Також до компетентних правоохоронних органів направлено повідомлення про виявлення ознак кримінального правопорушення, відповідальність за яке передбачена ст. 305 КК України «Контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів або прекурсорів».

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси