(ВІДЕО) З початку проведення профілактичних заходів «Мігрант» виявлено більше трьох тисяч порушників міграційного законодавства

НАЗАД
06 травня 2019 10:08

Прикордонники продовжують проводити системні заходи щодо протидії нелегальній міграції та перевірки порядку дотримання іноземцями міграційного законодавства України в рамках профілактичних заходів «Мігрант».

Так, учора прикордонники Сумського загону затримали двох іноземців, які незаконно потрапили на територію України з РФ.

Інформацію про появу невідомих осіб поблизу кордону правоохоронці відділу «Краснопілля» отримали від місцевих жителів. В ході вжитих заходів охоронці кордону порушників затримали. Виявилося, що 41-річний громадянин Індії та його супутник – 38-річний громадянин Пакистану, не маючи необхідних документів для в’їзду в Україну, вирішили незаконним способом, в обхід пунктів пропуску, перетнути кордон.

Обидва чоловіки затримані та притягнені до відповідальності за незаконне перетинання кордону. Подальшу долю іноземців вирішуватиме суд.

Зазначимо, що з початку проведення цільових профілактичних заходів «Мігрант», правоохоронці притягнули до відповідальності більше 3 тисяч порушників українського законодавства у міграційній сфері. Загальна сума накладених штрафів сягає майже 50 мільйонів гривень. Прийняті рішення про примусове повернення до країн походження та видворення з України стосовно 130 іноземців.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси