(ВІДЕО) Прикордонники взяли під охорону баржу, яку прибило до берега

НАЗАД
20 листопада 2018 13:24

Як уже повідомлялося, учора вранці через загальний канал безпеки на морі прикордонні пости технічного спостереження та морський координаційно-рятувальний центр отримали сигнал SOS.

Відповідно до координат надходження сигналу було встановлено, що в районі Тендрівської коси, приблизно за 9 миль від берега, потерпає буксир «Паралель», що прямував у Скадовськ  із баржою. Екіпаж виявив пошкодження корпусу, внаслідок чого до моторного відсіку почала поступати вода.

До моменту прибуття двох пошуково-рятувальних катерів з Чорноморська та катера Морської охорони Держприкордонслужби з Очакова, екіпаж з 4 чоловік підібрало судно закордонного прямування, яке проходило поруч та  доставило до порту Очаків.

Штормом  буксир «Паралель» віднесло до берега поблизу мису Ланжерон, а баржу – до населеного пункту Чорноморськ. Наразі судна перебувають під наглядом прикордонних нарядів.

За наявною інформацією буксир з баржою здійснювали каботажний перехід з порту Гола Пристань до порту Скадовськ. Для з’ясування всіх обставин та перевірки плавзасобів прикордонники поінформували органи СБУ та прокуратури.

Після прибуття слідчих, співробітники Держприкордонслужби спільно з представниками СБУ в рамках кримінального провадження за статтею 201 КК України провели попередній огляд баржі, під час якого було виявлено вантаж з тютюновими виробами різних марок. Наразі спільними діями правоохоронці з’ясовують походження даного вантажу, загальна кількість якого буде встановлена після повного розвантаження плавзасобу.

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси