(ВІДЕО) Прикордонники викрили нелегальне виробництво пального з нафтопродуктів «сірого імпорту»

НАЗАД
15 червня 2021 14:18

На території Харківської області було проведено низку санкціонованих обшуків на заводі з виробництва пального та заправках.

 Вилучено 738 000 літрів нафтопродуктів, обладнання, фінансово-господарську документацію, комп’ютерну техніку на загальну суму 54 мільйона гривень.

Схему з паливним контрафактом вдалося розкрити завдяки спільним діям співробітників Управління оперативно-розшукової діяльності Східного регіонального управляння Державної прикордонної служби України, СБУ в та ГУДФС У Харківській області, які проводилися під процесуальним керівництвом прокуратури Харківської області.

Про можливе виробництво пального з компонентів, завезених за так званими сірими схемами, дізналися співробітники оперативно-розшукового управління Східного регіонального управління ДПСУ. За отриманою інформацією, ділки отримували частину сировини з Російської Федерації, яку в подальшому використовували в виробництві контрафактного пального. Виготовлений контрафакт реалізовували на заправках у Харківській та сусідніх областях.

Вказана інформація встановленим порядком була надана до слідчого управління ДФС України в Харківської області. На підставі наданих матеріалів в рамках кримінального провадження за ст. 204 ККУ «Незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів» спільна міжвідомча група за силової підтримки бійців прикордонного загону «Дозор» провели санкціоновані обшуки. Слідчі заходи тривають.

Коментар: офіцер прес-служби Східного регіонального управління ДПСУ Микола Ферин

Відгуки та коментарі

Ваше ім'я
Ваш E-mail
Текст

Популярні розділи та сервіси